OTKAZAN KONCERT

Madonna ipak ne dolazi u Zagreb

Kraljica popa Madonna neće nastupiti pred domaćom publikom u sklopu svoje nove turneje kako je prvotno bilo planirano. Koncert zakazan za 11. lipnja na stadionu Maksimir otkazan je zbog “logističkih razloga”, tj. uvjeta korištenja stadiona koji su stavljeni pred organizatore Adria Entertainment i njihovog nesuglasja s domaćim partnerima na ovom velikom propalom projektu.

– Svi kupci ulaznica za prethodno zakazani koncert svoj povrat novca mogu ostvariti od 19. ožujka 2012. na prodajnim mjestima gdje su ulaznice kupili. Fanovima koji su svoje ulaznice kupili online će se iznos vratiti na njihove kartice. Oni koji su svoje ulaznice kupili u uredu Adrie Entertainment, neovisno o načinu plaćanja, povrat novca mogu ostvariti jedino na tom prodajnom mjestu – u uredu Adrie Entertainment – poručili su organizatori.

Usprkos velikom razočaranju, obožavateljima lika i djela slavne pjevačice i spektakularne performerice bit će dakle lakše utoliko što će ostvariti povrat novca izdvojenog za ulaznice, a on se kretao u rasponu od 230 do 1.790 kuna.

– Iznimno nam je žao što će mnogi fanovi Madonne ostati razočarani. Nažalost, u svijetu korporativnog biznisa donose se odluke koje su primarne za dobrobit korporacije. U ovom slučaju nismo mogli ići ispod nekih dogovora koje smo imali s domaćim partnerima i preuzeti logističke obveze koje su pred nas naknadno stavljene, a odnose se na način korištenja stadiona. Obzirom na to, zajednička je odluka da bez toga logistički nije moguće organizirati koncert na zadovoljavajući način, koji ne bi donio gubitak svim stranama u projektu. Zato smo koncert morali otkazati – izjavio je predsjednik Uprave Adria Entertainmenta, Vladimir Ivanković.

Nakon što je 2008. na turneji “Sticky & Sweet Tour” također zaobišla Zagreb u kojem se njen nastup najavljivao, a uzevši u obzir da više nije u cvijetu mladosti, nakon ovog debakla postavlja se pitanje hoćemo li ikada čuti i vidjeti Madonnu u našoj zemlji.

Linker
20. travanj 2024 03:52