KRALJICA POPA

Madonna 11. lipnja nastupa u Zagrebu

Madonna stiže u Hrvatsku, vijest je koja će zasigurno razveseliti sve njene obožavatelje i sve ljubitelje spektakularnih nastupa, piše Slobodna Dalmacija . Službeno je to potvrđeno danas, kada je Krlajica popa objavila popis koncerata na svojoj nadolazećoj turneji, a među njima se našao i onaj na stadionu u zagrebačkom Maksimiru, koji će biti održan 11. lipnja 2012. godine.

Kraljica popa prošlog je tjedna objavila singl “Give Me All Your Luvin” s novog albuma “MDNA”, koji se očekuje u 26. ožujka. Da je još uvijek u izvrsnoj formi dokazala je energičnim polusatnim koncertom na Super Bowlu.

Madonna World Tour 2012 počinje, kako je najavio međunarodni promoter turneje, Live Nation Entertainment, 29. svibnja u Tel Avivu. Turneja uključuje arene, stadione i posebna mjesta na otvorenom poput Plains of Abraham u Quebecu, te Južnu Ameriku i Australiju gdje Madonna nije nastupala gotovo 20 godina. Turneja će se zadržati u 26 europskih gradova uključujući London, Paris, Milan, Berlin kao i Zagreb, 11. lipnja.

Ulaznice u prodaju kreću od 10. veljače za Tel Aviv i Veliku Britaniju, za Ameriku 13. veljače a za Zagreb 17. veljače. Ulaznice za američku turneju mogu se kupiti preko Ticketmaster.com i LiveNation.com, dok se za zagrebački koncert kupuju preko sistema Eventim.

Cijene ulaznica kreću se u rasponu od 230 kuna za pa sve do 1790 kuna ovisno o odabranom mjestu sjedenja.

U ponudi su i posebni paketi i ekskluzivni sadržaji poput VIP paketa, Early Entry paketa i Hot Seat paketa, a mogu se kupiti isključivo preko interneta. Za više informacija posjetite : www.VIPNation.com i www.madonna.com.

Linker
25. travanj 2024 19:32