GLORIA PROMO

Luksuzni odmor s Falkensteiner potpisom

Smješten u prekrasnoj Punta Skali, nedaleko od Zadra, luksuzni hotel član je širom svijeta renomiranog hotelskog udruženja „The Leading Hotels of the World“. Nadahnjujuća arhirektura, nenadmašan dizajn, prvoklasna usluga, vrhunska alpsko-jadranska kuhinja i mediteranski šarm pružaju ekskluzivnu oazu za odmor koja postavlja nove standarde.

Hotel & Spa Iadera član je prestižne grupacije „Leading Hotels of the World“, a njegov Acquapura Spa, jedini u Hrvatskoj, dio je elitnog društva „Leading Spas of the World“. Za vrhunski lifestyle dizajn pobrinuli su se svjetski priznati arhitekti Boris Podrecca i Mattheo Thun koji su inspirirani dubokim plavetnilom Jadrana ujedinili jasne, suzdržane linije s mediteranskim bojama, stvarajući elegantno ozračje i otmjen ambijent.

Na 6000m2 Acquapura SPA razmazite sva osjetila! White Spa nudi pregršt kozmetičkih tretmana, prostor za opuštanje i rekreaciju u infinity bazenima, dok se Black Spa odlikuje turskim Hamamom koji se proteže do 700m2, sa sauna područjem i prostorima za masažu i tretmane tijela. Jedinstvena Falkensteiner wellness filozofija koristi vodu kao glavni element zdravog života, a inspirirana je Orijentom i iscjeljujućom snagom kristala i dragog kamenja, po kojima su prostorije za tretmane dobile naziv.

Odlična hrana sastavni je dio odmora, a Iadera se sa svojim kozmopolitskim kulinarstvom i u tom polju bez problema drži na vrhu. U Restoranu Jadran možete uživati u mediteranskoj i regionalnoj kuhinji kao i u fantastičnom pogledu na prekrasno Jadransko more. U elegantnom À la carte Restoranu & Baru Bracera možete uživati u plodovima Jadranskog mora, a konoba Planika koja nudi opuštenu i živahnu atmosferu tipične dalmatinske konobe s ponudom jednostavnih jela te domaće janjetine ispod peke.

Ljepote dalmatinske obale najbolje se mogu doživjeti upravo s mora, stoga hotel nudi i vrhunski Yacht service koji uključuje preuzimanje plovila direktno ispred hotelskog kompleksa, iskusnog lokalnog skipera koji poznaje najskrovitije uvale i najbolje konobe, a vrhunska 12 metarska jahta s velikom platformom za kupanje, kuhinjom i 2 kabine, zadovoljit će i one najzahtjevnije.

Hotel & Spa Iadera svojim je dizajnom i uslugom koja teži individualnom pristupu svakom gostu u Hrvatskoj postavila nove standarde luksuznog odmora. Welcome home!

http://www.falkensteiner.com/hr/hotel/iadera

Informacije i rezervacije:

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Tel: +385/(0)23 555 602

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Linker
25. travanj 2024 11:40