VIDEOINTERVJU

Luka Nižetić: Traume prvog pijanstva

Svestran – riječ je koja najbolje opisuju splitskog glazbenika Luku Nižetića. Do sada nas je oduševljavao svojim pjevačkim i plesnim umijećem, a odnedavno i glumačkim. Nedavno je Luka debitirao na daskama Scene Gorica, gdje je u predstavi “Aladin i čarobna svjetiljka“ zaigrao naslovnu ulogu.

– Super sam se snašao i sve mi je baš sjelo, predstava, uloga i posebno ekipa – komentirao je pjevač kojem je partnerica u predstavi glumica Ana Vilenica.

– Ana je odlična, super se slažemo. Što da vam kažem – odmah smo se zaljubili – zafrkava se Luka, kojem uskoro izlazi live album „Luka Nižetć – Live 09“.

Preslušajte album “Luka Nižetić – Live 09”

Na albumu će se naći i pjesma “Moje prvo pijanstvo”, koja ga uvijek podsjeti na srednjoškolske dane.

-Votka s okusom šumskom voća je piće koje je obilježilo moje prvo pijanstvo. I dan danas pozelenim kada samo osjetim miris tog pića – našalio se pjevač, koji ovo ljeto namjerava provesti radno, no svakako će naći i malo vremena za kupanje i izležavanje na suncu.

– Divljina i tulumi na plaži, to je moj odmor i snova – kazao je pjevač koji će ljeto provesti bez djevojke Ive Šulentić. TV voditeljica, naime, umjesto na more putuje u Barcelonu gdje će se posvetiti učenju španjolskog jezika. Pogledajte videointervju s Lukom Nižetićem:

Linker
21. travanj 2024 03:34