VJEČNO

Luka Nižetić snimio spot prema zamisli Mare Milin

Prvi gerilski video-spot u Hrvatskoj snimio je Luka Nižetić za pjesmu ‘Vječno’ uz pomoć fotografkinje Mare Milin i pedesetak Ledo sladoleda.

– Želja mi je bila da prenesemo nit vodilju same pjesme – uživaj u sadašnjosti u njenom svakom trenutku. Pri samoj realizaciji uveliko su nam pripomogle i ogromne količine sladoleda koji se provlači kroz spot kao light motiv i alegorija za sreću, pozitivnost i razigranost. Mada ovakav pristup snimanju izgleda zahtjevan, jer nikad ne znaš na što možeš nabasati, a i ljudi nisu uvijek otvoreni za snimanje, iznenadilo me koliko je bilo odaziva i susretljivosti od strane Zagrepčana, nekako je cijelo vrijeme bila prisutna euforična i ležerna atmosfera – ispričala je Mare Milin za Slobodnu Dalmaciju.

– Uz raspoložene statiste, prekrasno vrijeme, te šušur koji je tog dana vladao ulicama grada gdje se napokon osjeća ljeto u zraku najviše sam uživao, doslovno ka’ malo dite, u “Ledo” sladoledima koji su me na kratko vratili u doba djetinjstva kada sam ih nemilo tamanio. Naravno na kraju sam na zahtjev redateljice skočio i okupao se u fontani na Zrinjevcu te tako neplanirano otvorio sezonu kupanja – dodao je Luka. Premijera video-spota očekuje se za dva tjedna.

Linker
14. travanj 2024 13:04