TATJANIN IZBOR

Ludo zaljubljeni Tatjana Jurić i Ivan Herceg

Ovo bi Valentinovo za Tatjanu Jurić (29), voditeljicu na zagrebačkom radiju “hit fm”, moglo biti nezaboravno. Naime, njezin dečko Ivan Herceg , zvijezda serijala “Larin izbor” i jedan od najseksepilnijih hrvatskih glumaca, romantična je duša pa svoju naklonost ne iskazuje skupim, nego originalnim darovima. Stoga će na Dan zaljubljenih svoju dragu iznenaditi – ljubavnim napitkom. Tridesetogodišnji glumac već je pokazao zavidno umijeće u pripravljanju koktela, no za Tatjanu priprema tajni recept. Kojem neće moći odoljeti.

Ivan Herceg: Zbog ljubavi bih učinio gotovo sve

– Oboje imamo puno obaveza – govori Tatjana Jurić o njihovoj ljubavi . – Ja spremam zadnji ispit, pišem diplomski i radim, a Ivan po cijele dane snima pa nam je teško uskladiti se kako bismo se uopće vidjeli. Ali, zasad uspijevamo. Nemamo nikakvih planova jer je naša veza “friška” – traje tek devetnaest dana. A kamo će nas taj znakoviti sarajevski novogodišnji susret odvesti, oboje smo prepustili vremenu.

Snježana Dragojević Harapin

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Sve o ljubavi voditeljice i glumca, kako su se upoznali i što su radili u Sarajevu, pročitajte u novom broju tiskanog izdanja Glorije (br. 889) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
19. travanj 2024 21:08