GLORIA PROMO

L'Occitane predstavio dvije nove blagdanske kolekcije

Zaljubljenici u francusku kozmetiku L’Occitane ovih će blagdana imati prilike uživati u novim slasnim mirisima i raskošnim teksturama koje dolaze s ograničenom kolekcijom Délice des Fleurs i Délice des Fruits.

Inspirirane slasnim mirisom šećerom obavijenih latica ruža i ljubičica, te iskričavim mirisom netom kandiranih klementina i limuna, kolekcije Délice des Fleurs – Slasni kandirani cvjetovi, i Délice des Fruits – Slasno kandirano voće, odvode na čarobno putovanje u tvornicu slastica u Provansi.

Povodom predstavljenja dviju novih blagdanskih kolekcija, u prekrasnom ambijentu restorana Republica u prostoru Gradske Kavane na Trgu bana Josipa Jelačića 10.11.2011. održan je Press event, a simpatičan francuski vrhunski kuhar Stéphan Macchi pobrinuo se da razmazi uistinu sva osjetila gostiju, pripremivši slasne deserte inspirirane upravo L’Occitaneovim blagdanskim kolekcijama.

L’Occitane je vrhunska francuska kozmetika iz Provanse s prirodnim aktivnim sastojcima. U L’Occitaneovoj ponudi možete pronaći apsolutno sve od njege kose do njege stopala, a svi proizvodi očaravaju svojim mirisom, teksturom i trajanjem. L’Occitane je brand koji slavi običaje i tradiciju Mediterana, odiše dobrodošlicom i gostoljubivošću, a nikada ne upotrebljava sastojke životinjskog porijekla, niti proizvode testira na životinjama.

U svijetu postoji više od 1500 L’Occitane trgovina, a u Hrvatskoj nas možete pronaći na 11 adresa u Zagrebu, Sisku, Rijeci, Zadru i Splitu. Cjelokupnu L’Occitane ponudu pogledajte i u web trgovini: www.loccitane.hr.

Linker
26. travanj 2024 20:45