MADONNA

Ljubavnik ili samo prijatelj?

Alex Rodriguez, Jesus Luz, Steven Klein… Popis Madoninnih ljubavnika nakon razvoda od filmskog redatelja Guy Ritchieja svakim danom je sve veći, barem ako je vjerovati, prvenstveno britanskim, tabloidima. No, iako je 50-godišnja pjevačica daleko od čedne djevojke, njezine ljubavne afere ponekad su samo proizvod novinarske interpretacije prijateljskoga susreta.

Tako su se početkom tjedna mediji raspisali o novom misterioznom muškarcu s kojim je pop pjevačica ručala u prestižnom njujorškom restoranu, navevši da se radi o još jednom od njenih ljubanika. Međutim, prije je riječ o starom prijatelju uz kojeg liječi svoje ljubavne rane. Naime, misteriozni muškarac poznati je američki fotograf Steven Klein, Madonnin stari suradnik, koji je je pop divu fotografirao za omot njezina posljednjeg albuma ”Hard Candy”. Madonna je 47-godišnjem Kleinu pozirala odjevena u crni triko stegnut boksačkim pojasom. Upoznali su se 2003. godine, kada je Klein s Madonnom snimio editorijal za magazin W, u kojem je pjevačica pozirala oskudno odjevena okružena konjima, a iste fotografije iskoristio je za svoju videoinstalaciju X-STaTIC Pro=CeSS. Uskoro je postao njezin stalni suradnik, a izgleda i vrlo dobar prijatelj.

Pored suradnje s Madonnom, Steven Klein svojim je fotografskim aparatom zanimljivo prikazao dva, trenutno najtraženija svjetska para: Victoriju i Davida Beckhema te Angelinu Jolie i Brada Pitta.

Glumački par, koji u vrijeme poziranja slavnom fotografu za magazin W, službeno nisu bili u vezi, na fotografijama su prikazani kako uživaju u obiteljskoj idili, okruženi brojnom djecom po uzoru na američke obitelji pedesetih godina prošlog stoljeća. Za razliku od njih Beckhamovi su prikazani u potpuno drugom raspoloženju: kao mračan i erotičan par, koji gotovo bez imalo odjeće na sebi, razmjenjuje nježnosti.

Linker
21. travanj 2024 13:27