OSMO DIJETE

Ljubavnica Mela Gibsona rodila kćer

Pjevačica Oksana Grigorieva rodila je osmo dijete holivudskog glumca Mela Gibsona. Iako joj je termin poroda bio u prosincu, 39-godišnja Ruskinja, zbog koje je glumac u travnju službeno napustio suprugu Robyn, rodila je djevojčicu u petak, a zasad nije poznato gdje te je li Gibson bio uz nju u rodilištu. Iako nije službeno potvrđena, vijest je objavio web-magazin Radaronline.com, ujedno nadodavši da su mama i kćer već kod kuće.

Kontroverzni 53-godišnji australski glumac i redatelj već ima sedmoro djece, šest sinova i kćer, s bivšom suprugom Robyn, dok je Oksani ovo drugo dijete. Naime, ima 12-godišnjeg sina Alexandera iz veze s britanskim glumcem Timothyjem Daltonom, najpoznatijim po ulozi Jamesa Bonda.

– Nemamo nikakvih planova za ženidbu. Uopće nismo o tome razgovarali – kazala je Oksana nedavno u jednom od rijetkih intervjua, dok se Gibson dosad nije javno izjašnjavao o njihovoj ljubavi. Jedino je u talk showu Jay Lenoa progovorio o odlasku od supruge.

– Preuzimam odgovornost za veliki dio problema u braku. Ja sam kriv, ako tražite nekoga koga bi mogli osuditi, svalite sve na mene – kazao je tada Gibson.

Linker
29. travanj 2024 13:31