Instagram
NA ZAJEDNIČKOJ TURNEJI

Ljubavni problemi ili poslovni potezi najmoćnijeg para showbiza

Beyonce (32) i Jay Z (44) trenutno se nalaze na zajedničkoj turneji On the Run koja je praćena brojnim glasinama o problemima u njihovom braku, ali i nagađanjima da bi iza svega mogao biti pametan poslovni plan.

Jedan od najmoćnijih zvjezdanih parova svoju je zajedničku turneju započeo prikazivanjem videa s njihovog vjenčanja, a brojni obožavatelji tvrde da je strast između njih vidljiva i na pozornici.

Ipak, nedavna Beyonceina izveba pjesme Resentment iz 2006., u kojoj pjeva o preljubu, ponovno je uzburkala duhove – slavna pjevačica promijenila je stihove i umjesto ˝uz tebe sam šest godina˝ otpjevala ˝uz tebe sam dvanaest godina˝ zbog čega su mnogi pretpostavili da se radi o javnoj optužbi Jay Z-a za nevjernost jer je par zajedno od 2002. godine.

Tim nagađanjima pridružene su i glasine da je pjevačica Mya kriva za probleme u braku slavnog para i da Jay Z već godinama vara Beyonce s njom, a osim toga je i financira.

Ipak, Mya je demantirala glasine i napisala da nikada nije i nikada neće imati aferu s nečijim suprugom.

– Nisam nikome druga žena, sama plaćam svoje račune, imam svoju izdavačku kuću, vlastitu tvrtku, oslanjam se samo na Boga i previše poštujem sebe i brak za takve besmislice – napisala je Mya na svom Instagram profilu.

Unatoč svim glasinama, Beyonce i dalje nastavlja objavljivati obiteljske fotografije na društvenim mrežama i zbunjivati obožavatelje koji ne znaju radi li se o stvarnim ljubavnim problemima moćnog para ili samo o odličnom PR potezu kako bi njihova turneja bila čim uspješnija.

Linker
23. travanj 2024 17:24