TEŠKA VREMENA

Ljubav Sanje i Jasmina Agića jača od svih nevolja

Posljednjih godinu dana bilo je izuzetno turbulentno razdoblje za Sanju i Jasmina Agića. Nakon što je 36-godišnji bivši nogometaš Dinama i Croatia Sesvete optužen da je sudjelovao u namještanju utakmica, što je kasnije i priznao, njihov se mirni život pretvorio u pakao.

U tim trenucima najbolje se vidjelo hoće li supružnici poštivati na vjenčanju izrečeno obećanje da će biti zajedno “i u dobru i u zlu”. Naime, i uoči izbijanja afere s namještanjem utakmica, vizažistica Sanja živjela je odvojeno od supruga, te je njihov brak bio na rubu raspada. Par mjeseci prije nego što je Jasmin Agić uhićen, supružnici su se ipak pomirili, a onda je došao novi šok.

Suočena sa suprugovim nevoljama, Sanja Agić ipak je odlučila ostati uz njega, a godinu dana kasnije njihova je ljubav izgleda i jača nego ikada. Zajednička šetnja zagrebačkom Špicom, na koju su došli držeći se za ruke, bila je potvrda da se i dalje vole.

Iako problemi iz prošlosti još nisu riješeni, burno razdoblje potvrdilo je da će se i u teškim vremenima međusobno podupirati.

Linker
19. travanj 2024 08:00