ZVIJEZDE 2008.: TARIK FILIPOVIĆ

Ljubav je sve veća i veća

­Na Silvestrovo će 36-godišnji glumac i voditelj kviza 1 protiv 100 zagrliti svoju četiri godine mlađu suprugu Lejlu i nježno joj šapnuti: “Draga, sretna ti prva godišnjica braka”. Bit će to samo još jedan lijep trenutak kakvim mu je ova godina obilovala. Istina, mnogo je radio i u kazalištu, i na filmu, i na televiziji, ali ništa mu nije bilo teško, jer je prvi put u životu osjetio što znači imati ženu, biti otac, imati topao dom u kojem te uvijek netko s veseljem očekuje. NAJLJEPŠI DOGAĐAJ Rođenje sina Armana. Sve je slađi i ljubav iz dana u dan raste. A kad je riječ o poslu, zahvalan sam ljudima s HTV-a što su mi dopustili da se u kvizu 1 protiv 100 pojavljujem bez kravate jer ih ne volim i doživljavam ih kao omču oko vrata. Bilo je malo borbe, urednik Mario Sedmak je baš htio kravatu, ali na kraju su mi ipak ispunili želju.

NAJVEĆE ŽELJE Sreća je već tu, samo da smo zdravi.

PLANOVI ZA SLJEDEĆU GODINU Uskoro me očekuje premijera “Dobrog vojnika Švejka u Drugom svjetskom ratu” u “Kerempuhu”, kao i nastavak snimanja kviza 1 protiv 100. Ali moram reći da sam odlučio malo usporiti ritam, malo si razmutiti dozu da mi bude lijepo za popiti, odnosno da mogu imati vremena za sebe i obitelj. To sam već učinio ove godine, a nadam se da će tako biti i ubuduće. A razmišljam i o nekom lijepom putovanju. Mislili smo i s klincima otići nekamo na snijeg, ali planovi su nam se nekako izjalovili. Ali čim nam se ukaže prilika, supruga i ja otići ćemo na zakasnjelo bračno putovanje.­

Pročitali ste skraćeni tekst iz tiskanog izdanja Glorije. Ukoliko želite saznati više o Tarikovim željama i planovima za 2009., pročitajte cijeli tekst u Gloriji br. 729 ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
02. svibanj 2024 15:27