Reuters/EPH
LIJEPA TRUDNICA

Liv Tyler pokazala trudnički trbuščić na dodjeli nagrada

Američka glumica zablistala je na dodjeli Critics’ Choice Awards u Los Angelesu i pokazala besprijekoran trudnički stil.

Liv Tyler (38), zvijezda TV serije The Leftovers, prvi je put izašla u javnost otkako je na svom Instagram profilu otkrila da sa zaručnikom Davidom Gardnerom očekuje drugo dijete.

Actress Liv Tyler arrives at the 21st Annual Critics' Choice Awards in Santa Monica, California January 17, 2016.  REUTERS/Danny Moloshok
Reuters/EPH / REUTERS

FOTO: Reuters/EPH

Slavna glumica naglasila je trudnički trbuščić uskom haljinom s visokim prorezom i otvorenim leđima, a look je “začinila” ukrasima u kosi i upečatljivim ružom za usne.

Liv je na dodjelu nagrada stigla sama jer je njezin zaručnik ostao kod kuće s njihovim 11-mjesečnim sinom Sailorom, a društvo im je pravio i 12-godišnji Milo, njezin sin iz prvog braka.

Na dodjeli nagrada Critics’ Choice Awards nagrađeni su Leonardo DiCaprio za najboljeg glumca, Brie Larson za najbolju glumicu, dok su najboljim sporednim glumcima proglašeni Sylvester Stallone i Alicia Vikander, a nagradu za najbolji film odnio je Spotlight.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
26. travanj 2024 07:42