PREKRŠILA UVJETNU

Lindsay Lohan ponovno u lisicama

Umjesto da, poput brojnih zvijezda svoje dobi, pozira za naslovnice čaopisa, Lindsay Lohan (25) još jednom je odradila snimanje u zatvoru – i to po peti put u četiri godine. Nekadašnja tinejdžerska zvijezda zadržana je u pritvoru nakon što je prekršila uvjetnu kaznu.

Početkom ove godine glumici je dodijeljeno 360 sati društveno korisnog rada, što je bio dio kazne za građu zlatne ogrlice iz prodavaonice nakita. Osim toga, provela je 35 dana u kućnom pritvoru te 14 dana u zatvoru. Lindsay je pozvana kod sutkinje nakon što nije ispunila propisane sate rada u Downtown Women’s Center, no puštena je nakon što je položila 100 000 dolara jamčevine te ovoga puta neće biti zatvorena iza rešetaka.

Tijekom saslušanja, sutkinja je konstatirala da je Lindsay namjerno željela biti izbačena iz programa tako što je čak devet puta otkazala rad u ženskom centru. Problematična glumica pokušala se dodvoriti sutkinji tako što je ovaj tjedan odradila nekoliko sati u Crvenom križu, no predstavnica zakona poništila je te sate tvrdnjom da to nije bilo propisano u kazni te da ipak treba odraditi 60 dana društveno korisnog rada, od kojih je odradila samo dan i pol.

Sutkinja je rekla da Lindsay mora odslužiti 16 sati rada u mrtvačnici, točnije – čišćenja, i to između posljednjeg i sljedećeg saslušanja u studenom, kada će se saslušati i ostala svjedočenja prije odluke o daljnjim postupcima.

– Nitko nema tu moć da promijeni moju presudu – odlučno se izjasnila sutkinja Stephanie Sautner.

– Uvjetna kazna je poklon. Kako se kaže, poklonjenom konju ne gleda se u zube – dodala je sutkinja.

Odjevena u nježnu bijelu haljinu, zlatne sandale, s torbicom Chanel u ruci te našminkana jakom šminkom, Lindsay je izgledala nezainteresirano tijekom saslušanja.

Linker
25. travanj 2024 13:55