ZANIMLJIV ODABIR

Lindsay Lohan ljubit će Richarda Burtona kao Liz Taylor

Nakon što se u Playboyu pojavila u izdanju koje je podsjetilo na Marilyn Monroe , američka glumica Lindsay Lohan (25) mogla bi uskoro preuzeti ulogu još jedne holivudske legende Elizabeth Taylor . Popularna LiLo pregovara, naime, o nastupu u filmu o turbulentnom ljubavnom odnosu Taylor i Richarda Burtona “Elizabeth & Richard: A Love Story”. Dođe li do njenog angažmana, vjerojatno bi se radilo o glavnoj ulozi, pa nakon svih profesionalnih i privatnih problema, povezanih uglavnom s ovisnostima o drogama te kršenjima uvjetnih kazni propisanih zbog vožnje pod njihovim utjecajem, Lindsay napokon ima razloga za zadovoljstvo.

Afirmirana filmovima “Zamka za roditelje”, “Šašavi petak” i “Opasne djevojke”, Lindsay je karijeru ugrozila kada je 2007. završila na rehabilitaciji nakon nesretne prometne epizode. Ubrzo se ipak vratila manjim ulogama u seriji “Ružna Betty” te filmovima “Najluđi radio show” i “Machete”, a ponovno je oživjela i svoju pjevačku karijeru.

S takvom pozadinom Lindsay je možda i dobar izbor za ulogu filmske dive koja je preminula prošloga ožujka u osamdesetoj godini života. Obje su se, naime, rano proslavile i bile prisiljene brzo odrasti te su imale problema s opijatima i izlaskom privatnih sadržaja u javnost. Ne promijeni li, međutim, Lindsay radikalno svoj životni stil, Elizabeth Taylor za sva će se vremena od nje razlikovati brojnim velikim ulogama. U izjednačavanju te neravnoteže film “Elizabeth & Richard: A Love Story” mogao bi biti prvi jezičac na vagi mlađe glumice.

Linker
24. travanj 2024 01:08