BIVŠI MODEL OPTUŽUJE

Linda Evangelista: Muž Salme Hayek htio je da pobacim dijete

Linda Evangelista (46) zahtijeva od bivšeg dečka François-Henri Pinaulta (49) alimentaciju za njihovog petogodišnjeg sina Augustina u iznosu od 46 000 dolara mjesečno, a dok parnica traje u javnost izlaze privatni detalji iz njihovih života.

Na posljednjem ročištu Lindini odvjetnici su tvrdili kako je francuski biznismen, milijunaš i sadašnji suprug Salme Hayek (45) tražio od bivšeg supermodela da pobaci njihovo dijete. On je priznao da je prekinuo s Lindom kada je saznao za njezino stanje i vjeruje da je ona zatrudnila namjerno.

– Bila je presretna što je trudna, ali to nije bilo planirano. Odlučio sam prekinuti vezu u tom trenutku – izjavio je Pinault braneći se od optužbi tvrdnjama kako on nije ni na koji način htio utjecati na odluku hoće li Evangelista dijete zadržati. Nedugo nakon prekida je ušao u vezu sa Salmom s kojom ima četverogodišnju kćer Valentinu. Iznos koji Linda traži pokrivao bi troškove Augustinove dadilje i privatnih vozača, a očekuje se da bi suđenje trebalo trajati još dva dana.

Linker
29. travanj 2024 16:04