Davor Matota
ISKRENI INTERVJU

Linda Begonja otkriva tajnu svog trbuščića

Nakon premijere “Kod Martinovih” u zag­­rebačkom satiričkom kazalištu Kerempuh glumica Linda Begonja (41) prvi se put u javnosti pojavila s redateljem Oliverom Frljićem (37), s kojim je u vezi već nekoliko mjeseci. On ju je nježno grlio, dok su njezine oči sjale od sreće. A svi su pogledavali njezin trbuščić jer se u novinama nagađalo da glumica podrijetlom iz Zadra čeka bebu. Što ona dosad nije ni demantirala ni potvrdila jer, kako kaže, nerado govori o svom privatnom životu.

Četrdesete su obično prekretnica: razmišljate li o obitelji i djeci? – Topla sam osoba i trebam svoje mjesto, dom. Mi glumice često smo emotivno nezrele. I ego u sferi glumačkog ima veliku moć. Varljiv je. Još ovaj posao, pa još ovaj po­­­sao… Ima to veze i s igrom, stalnim obnavljanjem vječnog djeteta u sebi. Međutim sad sam došla u godine kad osjećam da sam naučila svoje lekcije i kad bih nekom malom zahtjevnom biću mogla pružiti pravu sebe. Voljela bih biti prisutna mama, netko tko neće propuštati trenutke.

Diana Šetka

Pročitali ste skraćeni oblik intervjua – cijeli intervju u kojem Linda Begonja otkriva očekuje li bebu, kako je provela ljeto s Oliverom Frljićem, što je temelj dobre veze, zašto se vratila vegetarijanskoj prehrani i kako se snašla u serijalu ‘Stella’ u kojem je i zapjevala pročitajte i tiskanom izdanju Glorije (br. 977), koji je na kioscima od 26. rujna.

Možete se pretplatiti na PDF izdanje Glorije – u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, ali najviše štedite pretplatom na 24 mjeseca.

Linker
26. travanj 2024 03:36