AFP/Cropix
NJEN OTAC NEUTJEŠAN

Liječnici Bobbi Kristine Brown strahuju da joj je mozak trajno oštećen

Stanje kćeri Whitney Houston, koju je suprug našao bez svijesti u kadi, poboljšalo se, ali se liječnici boje da je došlo do trajnog oštećenja mozga.

Izvori bliski obitelji potvrdili su da je oteklina na mozgu splasnula te da Bobbi Kristina Brown može micati očima, a najvažnije od svega je da je razina kisika u mozgu značajno porasla.

Ipak, liječnici se boje da je došlo do trajnog oštećenja mozga, s obzirom da je Bobbi Kristina bila bez kisika između 2 i 5 minuta.

Podsjetimo, 21-godišnja kći Whitney Houston nađena je bez svijesti u kadi u svom domu u Rosswellu nakon čega je hospitalizirana te su je liječnici stavili u induciranu komu zbog oteklina na mozgu.

Iako su njenu majku prije tri godine našli mrtvu u istoj situaciji, u krvi Bobbi Kristine nisu pronađeni narkotici, kao što je to bio slučaj s njenom majkom.

Bobbijin otac Bobby Brown odmah je iz Los Angelesa doletio u Rosswell kako bi bio uz svoju kćer, a u kratkom priopćenju za javnost medije je zamolio da im omoguće privatnost u ovim teškim i neizvjesnim trenucima. Izvori bliski obitelji kažu i kako je Bobby neutješan i van sebe – smrt bivše supruge Whitney Houston u veljači 2012. teško je primio, a da na tako bizarno sličan način izgubi i kći bi ga ubilo, kažu prijatelji glazbenika.

Sipa/Cropix
Linker
20. travanj 2024 05:35