Screenshot YouTube
I NAKON TOLIKO GODINA

Lepa Brena izazvala euforiju na HRT-u

Elizabeta Gojan u svoju emisiju Damin gambit pozvala je Lepu Brenu: povod je bio Brenin skorašnji koncert koji će se održati 8.ožujka, na Dan žena na stadionu Krnjak pored Karlovca, a pjevačica je izazvala pravu pomutnju na HRT-u, piše Tportal.

– Vijest da nam je došla Lepa Brena proširila se u sekundi. Mnogi zaposlenici HRT-a izlazili su iz svojih soba, studija, ureda i željeli vidjeti Brenu uživo. Fotografirali su se s njom mobitelima, tražili autograme, trčali čak za njom po hodnicima kako bi je osobno upoznali. Gledajući sve što se događa, nisam mogla vjerovati kolika je njezina popularnost u Hrvatskoj, a i ja sam se prvi puta susrela s tako iskrenom euforijom mojih kolega – ispričala je urednica i voditeljica emisije Elizabeta Gojan.

Dodala je i kako je uvjerena da će se o emisiji koja će se emitirati u nedelju pričati u cijeloj regiji, a ne samo u Hrvatskoj jer pripremaju posebno iznenađenje. Koje, nije htjela otkriti, jer ekskluzivu čuva za emisiju koja će se emitirati 2. ožujka u 21.30 sati na prvom programu HTV-a.

Linker
23. travanj 2024 15:57