USKORO VJENČANJE

Leona Paraminski zaručnički prsten dobila na Baščaršiji

To je baš to što sam htjela! – oteo se uzvik zagrebačkoj glumici Leoni Paraminski (32) kad je u izlogu zlatarnice na Baščaršiji ugledala prsten od crnog zlata ukrašen crnim cirkonima. Tinu Komljenoviću, inženjeru elektrotehnike s kojim je dvije godine u vezi, bio je to znak da “odriješi kesu”. Jer iako je Tin Leonu zaprosio prije mjesec dana i ona je rekla “da”, dogovorili su se da će pravi zaručnički prsten dobiti tek kad ugleda onaj koji će joj oduzeti dah. I to se, eto, dogodilo u Sarajevu.

– Tin me zaručio prstenom njegove bake, koji je predivan i mnogo mi znači, a sama sam trebala odabrati pravi zaručnički prsten – kaže Leona Paraminski koja je u Sarajevu imala i još jedan razlog za slavlje: “Mezzanine” Da­­libora Matanića, u kojem glumi glavnu ulogu, dobio je Srce Sarajeva za najbolji kratkometražni film na ovogodišnjem Sarajevo Film Festivalu.

Marijana Marinović

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli tekst o zaručničkom prstenu Leone Paraminski, zajedno s ekskluzivnim fotografijama, ­pronađite u tiskanom izdanju Glorije (br. 865) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
19. travanj 2024 16:45