Neja_Markičević/Cropix
PROŠIRENJE OBITELJI

Leona Paraminski: Voljela bih biti mama

Hrvatska glumica otkrila je da se ona i suprug, unatoč velikim razlikama, sjajno razumiju, a par u posljednje vrijeme razmišlja o proširenju obitelji, piše Jutarnji.hr.

Leona Paraminski (34) odigrala je brojne kazališne uloge, snimila nekoliko serija i dvadesetak filmova, a do prije desetak dana mogli smo je gledati u televizijskoj seriji Tajne u kojoj je glumila detektivku Anu.

Nakon završetka snimanja serije, glumica se veseli slobodnom vremenu i druženju s prijateljima, ali i suprugom Tinom Komljenovićem o kojem ima samo riječi hvale.

– Čime me je privukao? Svime. Možda najviše svojim osmijehom. Ali, osmijeh nije jedino što mi se na njemu sviđa. Volim ga jer je takav kakav je. Ukratko, Tin je partner za poželjeti – otkrila je glumica i naglasila da se, unatoč profesionalnim razlikama, njih dvoje odlično razumiju.

Neja Markičević/Cropix

FOTO: Neja Markičević/Cropix

– Što se posla tiče, on je doktor znanosti i asistent na FER-u. Potpuno smo različiti, ali se sjajno razumijemo. On meni mora puno više objašnjavati o svom poslu nego ja njemu o mom. Što ne znači da doma stalno nadugačko pričamo o znanosti ili o mojim ulogama. Imamo mi svojih tema, satima možemo pričati… Velika smo podrška jedno drugome – ispričala je Leona i otkrila da razmišljaju o prinovi u obitelji.

– Planiramo li proširenje obitelji? Jednog dana, naravno. Voljela bih biti mama. U posljednje vrijeme razmišljamo i o tome. Ali ne opterećujemo se. Kad nam se dogodi, neka se dogodi. Zasad uživamo udvoje, a nimalo ne sumnjam da ćemo jednog dana isto tako uživati utroje – rekla je glumica koja je sa suprugom u braku dvije godine, a upoznali su se kada je ona imala osamnaest godina, piše Jutarnji.hr .

Linker
25. travanj 2024 00:42