Leona Paraminski u zadnji tren tražila haljinu u Cannesu

Crveni tepih u Cannesu sinoć je imao i hrvatsku gošću – Leonu Paraminski (33). Glumica je na 66. filmski festival došla u organizaciji Chivasa te je dobila VIP tretman.

Od aerodroma u Nici do Cannesa stigla je helikopterom, odsjela je u hotelu Martinez sa pet zvjezdica, a navečer je prošetala crvenim tepihom uoči premijere filma “All Is Lost”, u kojem glavnu ulogu ima slavni Robert Redford (76).

No, nije sve u Cannesu prošlo glatko. Avio kompanija je izgubila njezinu prtljagu, pa je na festival došla bez pripremljenih kreacija Borisa Pavlina, svečanih cipela i svega ostaloga što je nosila u torbi. Sećeom, iz organizacije Chivasa su se pobrinuli da joj ništa ne nedostaje, pa je mogla odabrati novu haljinu, a prošla je i kroz ruke vizašista i frizera prije nego što se uputila na crveni tepih.

– Prvo sam bila očajna, ali onda sam shvatila da nemam vremena za živciranje. Pogotovo jer su mi organizatori omogućili da dobijem sve što trebam i dobro se zabavim – kazala je Leona Paraminski, koja se večeras vraća u Zagreb.

Josip Jurčić

Linker
26. travanj 2024 09:23