LEDENO DOBA

Leona Paraminski kao hrvatska Jennifer Lopez

Četvrti nastavak animiranog serijala “Ledeno doba” s podnaslovom “Zemlja se trese” u hrvatska kina stiže 5. srpnja, a u ulozi sabljozube tigrice Shire, kojoj je u izvorniku glas posudila latino diva Jennifer Lopez, naći će se Leona Paraminski , odnedavno udana Komljenović. Lijepa glumica pridružila se ekipi domaćih zvijezda na opuštenoj, koliko i profesionalnoj sinkronizaciji koja je svima predstavljala i odličnu zabavu.

U glavnim su muškim glasovnim ulogama Edo Majka, Tarik Filipović i Ljubomir Kerekeš, koji su uz hrvatsku verziju Ledenog doba od početka. Uz Leonu, pridošlice su i Zlatan Zuhrić Zuhra, Darija Lorenci, Mirela Brekalo, Hrvoje Klobučar, Pero Juričić, Anja Nigović i Luka Peroš.

U filmu “Ledeno doba 4: Zemlja se trese” Scratova luckasta potraga za žirom od početka vremena ima dalekosežne posljedice – kontinentalnu kataklizmu koja je uzrok najveće avanture za Mannya (Ljubomir Kerekeš), Diega (Tarik Filipović) i Sida (Edo Majka). Nakon ovog preokreta, Sid se ponovno susreće sa svojom bakom (Mirela Brekalo Popović), a ekipa nailazi na bijesnu skupinu morskih gusara koji su odlučni u namjeri da spriječe njihov povratak kući. Diego će se pritom zaljubiti u Shiru…

Linker
25. travanj 2024 19:39