Neja_Markičević/Cropix
U INTERVJUU ZA GLORIJU

Leona Paraminski i Tin Komljenović: Amerika nam je bila suđena

Zagrebačka glumica Leona Paraminski (35) već nekoliko mjeseci živi u Americi, točnije u Santa Barbari, gdje je njen suprug, doktor elektrotehnike, dobio posao.

Leona i Tin Komljenović (32) vjenčali su se prije dvije godine na Karibima i sada su zajedno pošli u potragu za svojim američkom snom. Glumica je oduševljena životom u Santa Barbari gdje su se odlično snašli jer su oboje, kako kaže, otvoreni i lako sklapaju prijateljstva, tako da već imaju puno prijatelja, puno se druže i izlaze.

Leona kaže kako je odmalena osjećala da će joj Amerika nekako odrediti život tako da od ove avanture ima velika očekivanja.

Namjeravate li nastaviti glumačku karijeru?

– Imam velike planove pa brusim svoj engleski na tečajevima na Tinovom fakultetu i radim na akcentu. Nudi se sve i svašta, no oprazna sam: željela bih da se moja karijera bazira na kvalitetnim ulogama pa ništa ne požurujem.

Razgovarala: Marijana Marinović

Koji su njeni dojmovi o Los Angelesu u koji svaki tjedan odlazi na castinge, kako je riješila svoj poslovni status u Hrvatskoj te koja je za nju najveća mana života u Santa Barbari pročitajte u novom broju Glorije koji je na kisocima od 11. prosinca.

Linker
22. travanj 2024 19:32