SLJEDEĆI KORAK

Leona Paraminski: Čekamo da se dogodi beba

Glumica Leona Paraminski Komljenović (33) trenutno u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu priprema predstavu prema tekstu makedonskog autora Trajče Kacarova “Za samo jedan dan”. Zbog projekta koji režijski potpisuje Rene Maurin lijepa glumica odbila je druge ponude te mu se u potpunosti posvetila, a značaj mu daje i mogućnost da baš to bude posljednja prilika u kojoj ćemo Leonu za dulje vrijeme moći vidjeti na domaćim daskama. Nakon udaje za inženjera elektrotehnike Tina Komljenovića (29) početkom svibnja Leona se, kako je i najavila, priprema preseliti u inozemstvo.

– Suprug i ja radimo na tome, ali treba nešto vremena da se sve posloži. To je obostrana odluka, a njemu su se već otvorile i neke ponude. Idemo zajednički istraživati i iskoristiti priliku, ostvariti ono što smo i htjeli – govori zvijezda filmova “Prezimiti u Riju” i “Ispod crte” koja bi nove angažmane mogla potražiti u SAD-u ili Francuskoj.

Paraminski tvrdi da svoje novo bračno stanje ni ne osjeća, a jedina promjena koja je ponekad uhvati nespremnu jest činjenica da je poneko oslovi s “gospođo”.

– Ljudi me ozbiljnije doživljavaju i to je jedina razlika. Nemam osjećaj da sam u braku, to jest isto mi je kao i prije. Pitajte me za deset godina – smije se Leona.

Gospođa Paraminski Komljenović raduje se i majčinstvu, no namjeru proširivanja obitelji još ne može vremenski odrediti.

– Pa da, to je naš plan… Ustvari nema plana, nego kad bude bit će. Kad se beba dogodi dobro je došla – objašnjava.

Rad na predstavi omogućuje Leoni da lakše prebrodi i neomiljena godišnja doba, depresivne jesen i zimu. Od hladnoće će je srećom čuvati pouzdani komad odjeće.

– Kada zahladi zavučem se u kazalište i radim. Koma mi je jesen, a ako baš moram biti vani onda je to u bundi staroj dvadeset godina koja je u mojoj obitelji već treće koljeno – zaključila je.

Linker
23. travanj 2024 08:33