GLORIA PROMO

Legenda hrvatske estrade Mate Mišo Kovač održat će koncert za pamćenje u Lisinskom

Glazbena legenda Mate Mišo Kovač održat će dva koncerta u Lisinskom, 11. i 12. veljače 2014. godine. Imat ćemo priliku poslušati najveće hitove poput “Proplakat će zora”, “Dalmacija u mom oku”, “Ti si pjesma moje duše”, “Svi pjevaju, ja ne čujem”, “Kad pjevam, suze teku”, “Još i danas teku suze jedne žene”, “Ako me ostaviš” i brojne druge. A kad Mišo pjeva, zabune nema. Svi sve znaju. Obožavatelji će se bez previše razmišljanja složiti – samo je jedan Mišo Kovač.

Miljenik svih generacija čija glazbena karijera traje više od četiri desetljeća potvrdit će još jednom status jedne od najvećih zvijezda domaće zabavne glazbe.

Dodatnu draž dat će i njegova kćer Ivana Kovač koja će biti specijalna gošća koncerta. Ivana Kovač upravo je objavila svoj prvi samostalni studijski album. Debitantski album na kojem je Ivana marljivo radila sadrži 12 pjesama koje je predstavila u protekle dvije godine, uglavnom na festivalima.

Ulaznice za koncert se mogu kupiti po cijeni od 150/170/190 HRK na blagajni Koncertne dvorane i online www.ulaznice.com.hr .

Linker
27. rujan 2022 07:15