MOĆNE DINASTIJE

Lauren Bush i sin Ralpha Laurena vjenčali se na ranču

U nedjelju je na raskošnom ranču američkog dizajnera Ralpha Laurena održano vjenčanje koje su mnogi nazvali američkom verzijom kraljevskog vjenčanja. U Coloradu su se, naime, oženili pripadnici dvije bogate američke dinastije. S jedne strane je stajao David Lauren (39), sin i nasljednik modnog carstva Ralpha Laurena, dok je s druge bila Lauren Bush (27), nećakinja Georgea Busha starijeg.

Mladenka, koja se sada zove Lauren Bush-Lauren, nosila je haljinu svog svekra, koji ju je zamislio u vjenčanici viktorijanskog stila. Mladoženja je imao retro smoking, dok su gosti morali biti obučeni poput kauboja i kaubojki.

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Izvorni tekst pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista

Na ranču s prekrasnim pogledom na masivni planinski lanac Rocky Mountains okupilo se oko 200 gostiju, a među njima bili su Laurenin ujak, bivši američki predsjednik George W. Bush, supruga Laura i kćeri Jenna i Barbara, njegov brat Jeb, bivši guverner Floride. Baka i djed Bush, George stariji i Barbara, nisu stigli na vjenčanje, jer im navodno smeta velika nadmorska visina na kojoj se ranč nalazi. Ali poslali su video poruku koja je prikazana na probnoj večeri u subotu navečer. Poručili su kako im je žao što nisu mogli doći, ali im je jako drago što se Lauren udaje za Davida.

Vjenčanje je trajalo tri dana. U subotu su Ralp i njegova supruga Ricky priredili večeru, piknik i utakmicu softballa. Ceremonija je održana u nedjelju. Lauren se dovezla u ručno izrezbarenoj kočiji napravljenoj od debla iz Aspena. Vrijeme je tempirano tako da izađe iz nje točno kad sunce zapada iza planina. Do njenog budućeg muža zajedno su je otpratili i majka i otac, Sharon i Neil.

Lauren je zbog svog dragog prešla na židovsku vjeru, a mnogi ne znaju kako je osnivač carstva Ralph Lauren sin Židova iz Bjelorusije i zapravo se prezivao Lishitz. Davida je upoznala 2004., dok je bila studentica na sveučilištu Princeton. Susreli su se na glamuroznom modnom događanju u muzeju Metropolitan u New Yorku.

Linker
22. travanj 2024 19:30