POZNATI U STOŽERIMA

Lana tugovala s Hebrangom, a Iva slavila s Bandićem

Da naši poznati estradnjaci ne zaziru od politike, pokazali su izborni stožeri predsjedničkih kandidata. Tijekom čekanja objave prvih službenih rezulatata u prvom krugu izbora za trećeg hrvatskog predsjednika, brojni su poznati svojim dolaskom u stožer željeli iskazati potporu svojem kandidatu.

Tako su sportašice Iva Majoli i Ivana Brkljačić slavile u stožeru zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, gdje su im se pridružili i bivši rukometaš Vlado Šola i pjevač Boris Novković.

Pjevačica Lana Jurčević podržala je, pak, predsjedničkog kandidata Andriju Hebranga, kao i glazbenici Jurica Pađen, Đani Stipaničev i Tomislav Jelić iz grupe Colonia.

Podršku Nadanu Vidoševiću dali su TV voditeljica Nikolina Pišek i njen dečko Kristijan Curavić. Za Dragana Primorca odlučili su se pjevačica Marija Husar i njen suprug Vjekoslav Rimac.

Ivi Josipoviću, kandidatu koji je u prvom krugu osvojio najveći broj glasova, svoju su podršku već ranije dali brojni glazbenici – Martina Tomčić i Sandra Bagarić, Tamara Obrovac, Damir Urban, Goran Bare, Shorty.

Barbara Ivezić

Linker
19. travanj 2024 22:00