KRAJ LJUBAVI

Lana Pavić: Branimir me razočarao kao suprug

Polovinom siječnja, dva tjedna prije 32. rođendana, bivša manekenka i TV voditeljica Lana Pavić donijela je najtežu odluku u životu i raskinula izvanbračnu zajednicu s vojvođanskim biznismenom Branimirom Brkljačem (49), suvlasnikom teleprodajne tvrtke Top Shop. Zajedno su proveli šest godina, imaju petogodišnju kćer Laru Bornu, a zašto su se rastali, zasad se može samo nagađati.

– Informacija da Branimir i ja odnedavno više ne živimo kao muž i žena na moju je veliku žalost istinita – izjavila je Lana Pavić ekskluzivno za Gloriju. – Ne mogu i ne želim govoriti o razlozima koji su me primorali na ovakvu odluku, ponajprije zbog kćeri Lare Borne, koja ničim nije zaslužila da jednoga dana o rastanku svojih roditelja čita u novinama. Ona je i glavni razlog zbog kojeg vjerujem da ću u budućnosti naći dovoljno snage kako bih Branimiru bila prijatelj i najbolji mogući partner u odgoju našeg djeteta. Iako me razočarao kao suprug, i dalje ga cijenim kao čovjeka, zbog svega što smo zajedno prošli i zato što znam da je, bez obzira na sve, divna osoba.

Osobe bliske otuđenom paru tvrde kako je saznala da je njezin izvanbračni suprug, diplomatski rečeno, potajice vodio momački život kakav ne pristoji obiteljskom čovjeku. Budući da u ljubavi ne trpi kompromise, suočila ga je sa svojim spoznajama i zatražila objašnjenje. Kad je po Banetovim reakcijama shvatila da su njezine sumnje opravdane, duboko povrijeđena i u šoku zalupila je vrata svog drugog braka. Nevio Pintar

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli priču o kraju ljubavi između Lane Pavić i Branimira Brkljače pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 892) ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
08. travanj 2024 16:52