PRED OGLEDALOM

Lana Klingor: Ujutro se ne pogledam u ogledalo

Pjevačicu Lanu Klingor (30) odnedavno možemo češće čuti, ali i vidjeti. Postala je, naime, voditeljica na radijskoj postaji Soundset Plavi gdje vikendima sa slušateljima pretresa različite teme te pušta glazbu, a četvrtkom nastupa sa svojim bendom u zagrebačkom klubu Bulldog.

Pazite li na frizuru i šminku i u radijskom studiju? – Gotovo nikad. Kolege me već zezaju zbog moje raščupane kose.

Kako često mijenjate frizuru? – Ne baš često. Godinama sam imala dugu kosu, ošišala sam se lani i jako sam zadovoljna sadašnjom frizurom.

Bojite li kosu? – Ne farbam se već tri godine i otad imam svoju prirodnu smeđu boju. Vaš recept za dobar glas? – Najvažnije je dobro se naspavati. Uvijek pazim da ne trošim glasnice uzalud, a na dan kad nastupam, nastojim ne pušiti. Tko se brine o vašoj odjeći za nastupe? – U zadnje vrijeme surađujem s dizajnerskim dvojcem Elfs, a za zahtjevnija snimanja ili nastupe potražim pomoć stilista.

Koliko vam treba vremena da se spremite za izlazak? – Najviše pola sata.

A koliko minuta dnevno provedete pred ogledalom? – Ujutro se od silne strke jedva i stignem pogledati u zrcalo jer istodobno spremam sebe za posao i kćer za vrtić. I uvijek – kasnimo.

Na koje tretmane odlazite kozmetičarki? – Na depilaciju i manikuru.

Kojim preparatima njegujete lice i tijelo, a kojima kosu? – Za lice Sisley kreme, za tijelo razne losione, a za kratku frizuru idealni su TIGI proizvodi. Čiju dekorativnu kozmetiku upotrebljavate? – Kombiniram Sisley, Diego della Palma i Mac. Koliko sati možete izdržati u shoppingu? – Odmah se umorim. Zapravo, ne volim ciljano ići u shopping.

Što vam je modni fetiš? – Cipele!

Kako održavate kondiciju i vitku liniju? – Iskreno – ničim. Za jogu više jednostavno ne mogu odvojiti dva sata, radije to vrijeme posvetim Kiari. No, osjećam da mi nedostaje vježbanje.

U čemu uživate kad se posvetite samo sebi? – U kuhanju i druženju s prijateljima. Koji vam je najdraži kompliment? – Kad čujem da što sam starija, to bolje izgledam. Jagoda Zamoda

Linker
26. travanj 2024 02:18