TWITTER
KRAJ LJUBAVI

Lana Del Rey nakon kontroverzne izjave prekinula sa zaručnikom

Slavna pjevačica Lana Del Rey (28) u intervjuu za časopis 20 Minuten otkrila je kako ona i Barrie-James O’Neill više nisu zajedno.

Na pitanje novinara o zarukama koje su objavljene u siječnju ove godine, pjevačica je odgovorila kako su ih odlučili razvrgnuti:

– On je divna osoba, ali trenutačno ima mnogo stvari koje treba riješiti sam sa sobom – izjavila je Lana i dodala kako ne želi pričati o detaljima.

– Imali smo tešku vezu, on je vrlo mračna osoba i često voli biti sam u svom svijetu, a to nije lako – pojadala se pjevačica.

Osim ljubavnog kraha, Lana je nedavno imala i jednu nespretnu izjavu nakon koje su je mnogi osudili zbog romantičnog pogleda na smrt mladih umjetnika.

U intervjuu koji je dala novinaru The Guardiana povodom izlaska njenog novog albuma Ultraviolence, ispričala je kako se ona i njen, sada već bivši, zaručnik dive Kurtu Cobainu i Amy Winehouse, a glavni razlog tome je njihova glamurozna smrt.

– Željela bih da sam mrtva kao i oni – izjavila je pjevačica i šokrala svijet.

Ta izjava jako je uzrujala kćer Kurta Cobaina – Francesu Bean Cobain (21), koja je na svom Twitteru objavila niz poruka upućenih slavnoj pjevačici, u kojima objašnjava zašto je povrijeđena takvim načinom razmišljanja:

“Ja nikada nisam upoznala svoga oca jer je umro mlad, a zastrašujuće je da sada osobe poput tebe misle kako je to kul” – napisala je u jednoj od poruka Francesa, dok se Lana branila odgovorom kako je pitanje bilo pomno isplanirano i isprovocirano, a njen odgovor pomalo nespretan.

Linker
26. travanj 2024 00:53