SPREMNA ZA FINALE

Lana Banely: Vjenčanje s Andyjem bit će spontano i bez pritiska

Ako se za nekoga može reći da iza se­­­be ima uspješnu godinu, onda je to Lana Banely , voditeljica i novinarka sportske redakcije HTV-a te bivša tekvandoistica. Prije dva mjeseca je magistrirala na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, u stabilnoj je ljubavnoj vezi s 29-godišnjim nogometnim menadžerom Andyjem Barom , a došla je i do finala showa Ples sa zvijezdama. Nije, stoga, neobično što je bila odlično raspoložena na proslavi 26. rođendana u zagrebačkom kafiću Domino, u kojem se svake subote zabavljaju sudionici showa.

Andy Bara, s kojim je u vezi dvije i pol godine, nikad nije prigovarao da se zbog svakodnevnih treninga dovoljno ne viđaju. Posjećivao bi je na treninzima u Plesnom centru Zagreb i bodrio u studiju, ali je proslavu njezinog rođendana propustio – zbog utakmice Real Madrid – Barcelona.

– Andyju ne bih mogla uskratiti užitak gledanja utakmice, bio je to moj dar njemu – našalila se voditeljica, koja tvrdi da ona i njezin dečko nikad nisu robovali formalnostima pa se tako ne zamaraju ni zarukama i vjenčanjem.

– Ne znam kad će se to desiti jer mi sve radimo sp­­o­­­­ntano i bez pritiska – ka­­­že Lana Banely, dodajući kako je sada više zaokupljena plesom s ko­­­jim će se nastaviti ba­­­viti i nakon showa.

Damir Leljak

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli tekst o Lani Banely pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 884) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
24. travanj 2024 13:20