POZNATI I VALENTINOVO

Lana Banely: Meni je Valentinovo 365 dana u godini

-Upravo slavim Valentinovo, sa suprugom idem na jedno romantično mjesto – pohvalila se pjevačica Ivana Banfić. Iako smatra da bi se ljudi trebali ponašati kao da je Valentinovo svaki dan, drago joj je što se većina sjeti malih znakova pažnje, barem na taj dan. Suprugu Kruni Ladišiću, s kojim je u braku dvije i pol godine te imaju jednoipolgodišnjeg sina Jana, 42- godišnja pjevačica za Dan za ljubljenih obično poklanja sitnice.

Vremena za proslave nema zaposlena TV voditeljica Nevena Rendeli, koja radi i kao jedna od urednica HTV-ovog showa ‘Osmi kat’.

– Protekli vikend suprug i ja samo si priuštili wellness vikend u lošinjskom hotelu Aurora i to mi je sasvim dovoljno romantike – izjavila je29-godišnja Zagrepčanka kojoj se inače, kaže, povraća od Valentinova.

RTL-ov voditelj Tomislav Jelinčić i njegova supruga Ivana pokušavaju živjeti kao da je svaki dan Valentinovo, pa poljupce i ruže u njihovom slučaju nisu rijetkost. Umjesto na romantičnoj večeri, Dan zaljubljenih Tomislav i Ivana najčešće slave na tulumu. -Na taj dan čestitamo imendan svim našim prijateljima koji se zovu Valentin ili Valentina, pa ako netko od njih pravi tulum rado se odazovemo – rekao je 33-godišnji voditelj.

Ništa posebno Dan zaljubljenih ne predstavlja ni 25-godišnjoj Lani Banely, sportskoj novinarki i voditeljica HTV-a, jer, kaže, to je zapdanjački običaj kojega smo mi preuzeli. – Meni je Valnetinovo 365 dana u godini, kada liježeš i budiš se pored osobe koju voliš – izjavila je Lana, koja je nešto više od godinu dana u vezi s bivšim nogometašom Andyjem Barom.

Linker
16. travanj 2024 00:28