FASHION.HR

Lana Banely: Dekolte mi nije jača strana

Neke žene ističu dekolte ali kako mi on nije jača strana radije nosim kratke haljine i pokazujem noge – našalila se TV voditeljica Lana Banely koja je na sinoćnje otvorenje modne manifestacije Dove Fashion.hr u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti došla u kratkoj, ljubičastoj haljini čiju kreaciju potpisuje francuski dizajner Max Azria. – Najviše su mi se svidjele haljine Martine Felje i rado bih se vidjela u nekoj od njih – izjavila je 25- godišnja Lana, dodavši, da nije velika poznavateljica mode te kupuje ono što joj se svidi a da si to može i priuštiti.

Za razliku od Lane, TV voditeljicu Mirnu Berend oduševile su haljine Ivice Skoke. Iako se u njegovoj kolekciji našla i jedna raskošna vjenčanica, 43- godišnju voditeljicu, koja je već šest godina u vezi s pravnikom Markom Pavelićem, haljina je ostavila je ravnodušnom.

– Vjenčanice me ne zanimaju – izjavila je Mirna.

A vjenčanice više ne zanimaju ni RTL-ovu uzdanicu Antoniju Stupar Jurkin koja je svoju odjenula prije nešto više od dvije godine. Kako je već četiri mjeseca u „blaženom stanju“ lijepa voditeljica svoj bi ormar uskoro mogla napuniti samo udobnom i komotnom trudničkom odjećom. – Osjećam se izvrsno i za sada nemam nikakvih tegoba – izjavila je Antonija koja se tijekom prva četiri mjeseca „nabacila“ tek nekoliko kilograma.

Linker
25. travanj 2024 17:20