Splash / All Access Photo Group
NEIZVJESNO

Lamar Odom u kritičnom stanju, Khloe Kardashian odlučuje o njegovu životu

Američki košarkaš, bivša zvijezda NBA, koji je nađen bez svijesti u jednom bordelu u Las Vegasu nakon četverodnevnog partijanja, u kritičnom je stanju i njegov život visi o koncu.

Prema pisanju američkih medija, Lamar Odom (35) nalazi se u komi, pretrpio je par uzastopnih moždanih udara i organi su polako otkazuju. Košarkaša na životu trenutno održavaju aparati, a o tijeku njegova liječenja odlučuje Khloe Kardashian, njegova bivša supruga.

Iako su rastavljeni od prosinca 2013, a papire za razvod potpisali su u srpnju ove godine, oni još nisu verificirani od suda, tako da su oni službeno još u braku. Stoga se može reći da je Lamarov život u njenim rukama jer Khloe donosi sve potrebne odluke.

ARCHIVE PHOTOS: Lamar Odom Over The Years
<P>
Pictured: Lamar Odom, Khloe Kardashian
<B>Ref: SPL1151254  141015  </B><BR/>
Picture by: All Access Photo Group<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Splash / All Access Photo Group

Splash

Reality zvijezda, zajedno sa cijelom svojom slavnom obitelji, bdije uz krevet svog bivšeg supruga nadajući se čudu, a u bolnici su i Lamarov otac i njegova prva supruga Liza Morales s njihovo dvoje djece.

Iako se prvotno nije spominjala droga, razni izvori potvrđuju kako je u Lamarovoj krvi pronađeno mnogo raznih vrsta droge.

Lamar je bio talentirani košarkaš koji je osvojio dva NBA naslova (2009. i 2010.), a zadnjih godina njegova krijera, ali i privatni život krenuli su nizbrdo.

Ozljede i borba s ovisnošću stajali su ga karijere i braka s Khloe Kardashian.

Linker
15. travanj 2024 23:59