JLP
ISKRENO PRIZNALA

Lamar Odom bio je ljubav mog života

U intervjuu koji je dala za Women’s Health Khloe Kardashian (31), osim o svom vitkom i zdravom izgledu, govorila je i o svom propalom braku s košarkašem Lamarom Odomom (35).

Upravo bračni krah, priznala je, ponukao ju je da počne vježbati i dovede svoje tijelo u zavidnu formu za koju joj dijele komplimente sa svih strana.

AFP/Cropix

Foto: Sipa/Cropix

Progovorivši o Lamaru Odomu s kojim je u braku provela četiri godine, a koji se pred kamerama njenog obiteljskog realityja počeo raspadati 2012., Khloe je priznala da je košarkaš bio ljubav njezina života.

– Beskrajno sam ga voljela. On je bio ljubav mog života. Naš brak je bio fantastičan – rekla je reality zvijezda u intervjuu, ali i dodala da joj je žao što se on nije jače potrudio oko nje i spasa njihova braka.

No, uparvo bračnom krahu zahvaljujue što se pokrenula i počela vježbati. Khloe je ispričala kako je ovo njeno tijelo ‘osvetničko’ tijelo. Htjela je pokazati, iskreno priznanje, i bivšem suprugu, ali i svima koji su je cijeli život nazivali debelom Kardashiankom – kako može odlično izgledati.

JLP

Foto: JLP

Linker
26. travanj 2024 12:50