INSTAGRAM
SRETNA VIJEST

Lady Gaga spremna za brak - pristala na prosidbu dugogodišnjeg partnera

Slavna pjevačica prihvatila je romantičnu prosidbu svoga partnera, glumca Taylora Kinneya (33) i oduševila obožavatelje koji već dugo vremena iščekuju ovakvu vijest.

Lady Gaga (28) spremna je uploviti u bračnu luku, a mnogi su već krenuli s nagađanjem o odjevnoj kombinaciji koju bi mogla pripremiti za taj poseban dan u svom životu.

Pjevačica i njen zaručnik upoznali su se na setu snimanja video spota za pjesmu You & I, a nekoliko mjeseci kasnije započeli su svoju ljubavnu avanturu koja je nakratko bila prekinuta u svibnju 2012. godine.

Od tada ekstravagantna pjevačica svaku priliku je koristila kako bi istaknula koliko je sretna što uz sebe ima muškarca poput Taylora, dok je on također bio pun riječi hvale.

Foto: Instagram

– Volim sve na njoj. Ona je osoba koja me nikada neće razočarati i uvijek će mi biti bezuvjetna podrška. Svakim danom me sve više inspirira – izjavio je svojedobno Taylor koji je veliko pitanje Lady Gagi postavio na Valentinovo.

Popularna pop pjevačica nakon toga viđena je u javnosti kako strateški skriva zaručnički prsten, ali pritom ne skriva i široki osmijeh na licu.

Linker
24. travanj 2024 19:06