AFP/Cropix
IZABRAO BILLBOARD

Lady Gaga proglašena je ženom godine zbog 3 razloga

Popularna pjevačica proglašena je ženom godine zahvaljujući turneji s Tonyjem Bennettom, impresivnom nastupu na dodjeli Oscara posvećenom Julie Andrews i osvješćivanju problema seksualnih napada na fakultetima.

– Ona je ključna osoba koja je vodila razgovor ove godine – objasnili su svoj izbor iz magazina Billboard i dodali kako niti jedna žena ne dominira popularnom kulturom i njenim razvojem kao Lady Gaga (29).

Lady Gaga attends the 67th Emmy Awards, September 20, 2015 at the Microsoft Theatre in downtown Los Angeles. AFP PHOTO / MARK RALSTON
AFP/Cropix / AFP

FOTO: AFP/Cropix

Slavna pjevačica zaradila je gromoglasan pljesak za impresivnu izvedbu hitova iz filma Moje pjesme, moji snovi na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, odradila je 36 nastupa s Tonyjem Bennettom i ovog je mjeseca objavila pjesmu Til It Happens to You koja će biti korištena u dokumentarcu o seksulanim napadima na kampusima.

Isto tako, Lady Gaga je ostvarila i glavnu ulogu u popularnoj TV seriji American Horror Story, a Billboardova nagrada bit će joj uručena u prosincu u New Yorku. Prošlogodišnja žena godine bila je Taylor Swift.

Linker
18. travanj 2024 15:13