Sipa/Cropix
ODGOVORILA NA KOMENTARE

Lady Gaga odgovorila na kritike na račun izgleda

Poznata pjevačica fotografijom na Instagramu odgovorila je svima koji su posljednjih dana na društvenim mrežama pisali da je debela.

Lady Gaga (28) sa zlobnim se komentarima odlučila obračunati objavljenom fotografijom na kojoj pozira na automobilu, odjevena samo u krzneni kaput, a ispod koje je napisala: – Zaobljena i ponosna.

Poznata pjevačica susrela se s neugodnim komentarima da u kostimima za trenutnu turneju ArtRave izgleda debelo, a Lady Gagi to nije prvi susret sa zlobnim komentarima.

– Gaga je gotova, debela je, Katy (Perry) je bolja od nje – samo je jedan od komentara koje je Lady Gaga mogla pročitati ispod fotografija s nastupa.

Pjevačica se 2012. godine pridružila kampanji koja se provodila na društvenim mrežama sa ciljem da ljudi prihvate svoje tijelo onakvo kakvo je, a u jednom je intervjuu otkrila i da se dugo borila s poremećajem u prehrani.

– Moj dečko voli moje obline, voli kad jedem i kada sam zdrava i nisam toliko zabrinuta zbog svog izgleda. Sretna sam. Ovo sam ja. I ponosna sam na sebe – izjavila je Lady Gaga 2012. godine, a čini se da je to mišljenje i zadržala i da neće dozvoliti da joj anonimna lica putem društvenih mreža govore da ne izgleda dovoljno dobro.

Linker
18. travanj 2024 19:55