POVIJEST BOLESTI

Lady Gaga: Htjela sam biti tanašna balerina

Auditorij škole Brentwood u Los Angelesu pozorno je pratio što popularna pjevačica Lady Gaga ima za reći o nasilju u školi. Gaga je kroz formu intervjua, koji je vodila Maria Shriver , rastavljena supruga holivudskog glumca Arnolda Schwarzeneggera , odgovarala na pitanja i prisjećala se vlastitog školovanja.

No tek kada je iz redova učenika došlo pitanje o poremećajima poput bulimije, pjevačica im je priznala kroz kakve je probleme sama prošla.

– Tijekom srednje škole znala sam cijelo vrijeme povraćati. Tako da nisam toliko samopouzdana. I možda mi je lakše o tome pričati sada kada to više ne radim – počela je 25-godišnja Gaga i iznenadila mnoge prisutne činjenicom da njen današnji dojam jake i samouvjerene žene nije uvijek bio takav.

– Htjela sam biti tanašna balerina, a bila sam krupna mala Talijanka čiji je tata imao mesne okruglice za večeru svaki dan. Došla bih doma i pitala ‘Tata, zašto nam stalno daješ ovu hranu? Moram biti mršava.’ A on bi rekao ‘Jedi svoje špagete’ – opisala je Lady Gaga, pravim imenom Stefani Joanne Angelina Germanotta, problematične trenutke u svojoj mladosti, navodi Daily Telegraph.

Linker
24. travanj 2024 06:00