Sipa/Cropix
NEMA SREĆE

Kylie Minogue - osmjehom protiv bolesti i propale ljubavi

Australska pjevačica i glumica pojavila se na dobrotvornoj večeri udruge za istraživanje raka održanoj u Parizu oboružana samo svojim prepoznatljivim osmjehom budući je nedavno prekinula petogodišnju vezu sa španjolskim modelom Andresom Velencosom.

Džepna Venera, kako mnogi nazivaju australsku ljepoticu, koja u 45. izgleda barem desetljeće mlađe, izgleda nema sreće u ljubavi. Prije Andresa, Kylie je također pet godina provela u vezi s francuskim glumcem Oliverom Martinezom koji je sada u braku s Halle Berry s kojom je prije desetak dana dobio sina. Martinez je bio uz Kylie tokom njene bitke s rakom, nakon čega su se razišli.

Kylie Minogue oboljela je od raka dojke 2005. godine i uspješno se izlječila te je otada posvećena borbi protiv te zloćudne bolesti. Francuska ministrica kulture, u čijoj se zemlji Kylie liječila, izjavila je da se primjećuje tzv. Kylie efekt na žene odnosno da pjevačičino upozoravanje mladih žena da se redovito kontroliraju rezultira plodom, što je veliko priznanje njenoj aktivnoj borbi protiv raka.

Nakon još jedne propale ljubavi, Kylie se posvetila poslu i prihvatila ulogu sutkinje u britanskom showu The Voice.

Linker
20. travanj 2024 08:31