POSLJEDNJA PRILIKA

Kupite ulaznice za 2CELLOS u Areni Zagreb

Nakon veličanstvenog nastupa i “generalne probe” pred engleskom kraljicom Elizabetom II. Stjepan Hauser i Luka Šulić, poznatiji kao fantastični dvojac 2CELLOS spremaju se za svoj veliki nastup u zagrebačkoj Areni 12. lipnja.

Svestrani duo nakon mnogobrojnih nastupa na velikim svjetskim pozornicama napokon dolazi i u najveću domaću dvoranu. Spreman je i program tijekom kojeg će u prvom, klasičarskom dijelu nastupiti sa Zagrebačkom filharmonijom, a u drugom talent i energiju koji su ih proslavili pokazati svirajući svoje poznate obrade velikih pop i rock hitova. Uz podršku specijalnih efekata koji se programiraju posebno za ovaj koncert, dojam će zasigurno biti nezaboravan.

Ostalo je još malo vremena do samog koncerta, ali dovoljno za one koji još nisu nabavili ulaznice za nadolazeći jedinstveni događaj.

Obaviještavamo Vas da će se ulaznice za koncert 2CELLOS u Areni Zagreb osim na redovnim prodajnim mjestima sustava Ulaznice.hr moći kupiti i na blagajni Arene Zagreb. Ona će biti otvorena u ponedjeljak, 11.06. od 12-18h, a na sam dan koncerta, u utorak, 12.06. od 10 -21h.

Osjetite energiju i strast sviranja na dva čela uz 2CELLOS na ovom jedinstvenom koncertu.

Linker
26. travanj 2024 01:35