Šime Šokota / CROPIX
ZVIJEZDE PJEVAJU

Ksenija Erker: Žao mi je zbog načina na koji su me izbacili

Poznata pjevačica prvi put nakon izbacivanja iz žirija showa Zvijezde pjevaju progovorila je o ružnom tretmanu koji je doživjela od urednika showa, piše Studio, prilog Jutarnjeg lista .

Ksenija Erker bila je članica žirija u showu Zvijezde pjevaju punih sedam sezona zbog čega je mislila da je i ona dio tima, ali da to nije tako počela je naslućivati prije mjeseca dana:

– Po estradi je krenula priča kako urednici u žiriju angažiraju neke nove ljude. Nazvala sam Marija Sedmaka, ali mi je on rekao da ne zna ništa o tome jer više ne radi na tom projektu. Onda sam nazvala urednika Štengla, a on mi je rekao kako razmišlja o promjenama u žiriju, ali da još nije siguran hoće li ih realizirati ili ne – ispričala je Ksenija Erker.

Nekoliko tjedana kasnije za promjene u žiriju doznala je iz novina:

– Doznala sam da su novi članovi žirija moji dragi kolege Zdenka Kovačiček i Zrinko Tutić. Martina Tomčić ostala je u emisiji, pojasnio je gospodin Štengl na televiziji, jer sjajno radi svoj posao. Pa sam ja onda zaključila da po mišljenju gospodina Štengla ja svoj posao baš i nisam dobro radila. – priznala je pjevačica i naglasila da se ne slaže s gospodinom jer smatra da je posao radila stručno i šarmantno, za što je bila pohvaljena i od publike i od struke.

Ksenija Erker zahvalila je svima koji su potpisali peticiju Studija, kako bi je vratili u žiri showa, a među njima je bila i Tereza Kesovija:

– Ona je stručna u ocjenjivanju, draga, uvijek nasmijana, dobre volje i pravedna. Treba zadržati svoje mjesto u emisiji jer je publika voli. Ne razumijem tko se uopće sjetio da je izbaci i što je razlog tome. Bože, kakvi smo to mi ljudi! – rekla je poznata pjevačica.

Linker
26. travanj 2024 07:10