VIDEOINTERVJU

Kristina Šalinović: Ponekad mi dođe zlo od svega

Kada je prošloga ljeta za magazin GloriaGLAM snimila svoj prvi veliki editorial , Kristina Šalinović bila je nepoznato lice za široku javnost i njezino su ime znali samo domaći modni znalci. No, godinu i pol poslije, 21-godišnja Makaranka itekako dobro zna kako je hodati po pistama u Parizu, Londonu i New Yorku, ali i kako je to voditi privatne razgovore s Karlom Lagerfeldom .

– I dalje ne mogu vjerovati da sam se uspjela takvom brzinom dignuti gore – priznala je Kristina Šalinović u videointervjuu za Gloriju i to nakon što ju je respektabilna modna stranica Models.com smjestila na 29. mjesto najboljih svjetskih modela.

Iako je izuzetno sretna što se našla na tako visokoj poziciji, manekenka ne misli na tome stati i cilj joj je da dobre rezultate još poboljša.

– Nikad se ne zna, sudbina je jako čudno – govori uspješna manekenka, koja će na Božić proslaviti 22. rođendan, o mogućnosti da dođe do broja 1 na listi najboljih modela.

No, da nije sve u tom poslu med i mlijeko, priznaje i sama dok govori o teškim trenucima, kada umor i stres čarobni svijet mode učine manje privlačnim.

– Uvijek mi to dođe za vrijeme Fashion Weeka, kada je najjača ludnica, kada mi je dosta svega. Non-stop se nešto događa, pa ti dođe zlo od svega i samo hoćeš svima reći da te puste na miru. Ali onda dođem doma, napunim baterije i – idemo ponovno – kazala je Kristina Šalinović.

Pogledajte cijeli videointervju s Kristinom Šalinović:

­

Linker
24. travanj 2024 14:12