SNOLIKA PREOBRAZBA

Kristina Šalinović glavna zvijezda filma Karla Lagerfelda

­Nakon što je na pariškom Haute Couture Weeku nosila Chanelovu reviju za jesen/zimu 2011./12., djevojka koja ne silazi sa svjetskih modnih pista i naslovnica časopisa, Kristina Šalinović , još jednom je zasjala za poznati francuski brand i to kao zvijezda nove kampanje koju je snimio slavni Karl Lagerfeld (77).

U videu ‘Evanescent Metamorphoses’ po­znati dizajner igra se dvosmislenošću spolova te u jednoj snolikoj atmosferi na scenu stavlja upravo hrvatsku manekenku koja tijekom preobrazbe napušta svoje androgino naličje i sve više počinje nalikovati na ženu.

­

– Premda mnogima djeluje hladno i nepristupačno, Karl Lagerfeld je iznimno ljubazna i pristojna osoba. Vrlo je profesionalan i elokventan, a engleski priča s jakim francuskim naglaskom. Kad sam sa svojim fotoaparatom došla u njegov studio, to mu je odmah privuklo pažnju – odvojio se od suradnika, prišao mi i počeli smo razgovarati o fotografiji – izjavila je manekenka zagrebačkih modnih agencija Colors i Talia o svom uspjehu u Parizu.

Linker
23. travanj 2024 13:07