JLP
TEŠKI TRENUCI

Kris Jenner: Osjećam se kao da je Bruce umro

U drugom dijelu specijala popularnog reality showa Keeping Up with the Kardashians: About Bruce, posvećenog Bruceu Jenneru (65) i njegovoj promjeni spola, Bruce je posjetio svoju bivšu suprugu Kris Jenner (59) kako bi s njom razgovarao o tranziciji u ženu.

– Želim biti iskren sa svima i zbog toga želim i s tobom razgovarati otvoreno, jednako kao što sam i s našom djecom – počeo je svoj emotivan govor Bruce te nastavio naglašavajući kako će im njihov brak uvijek biti važan i ostati u divnom sjećanju.

– Ti si nevjerojatna žena. Proživjeli smo mnogo divnih trenutaka zajedno i oni će zauvijek biti dio mene. Ja samo pokušavam učiniti ono što je najbolje za mene. Cijeli sam život trčao od toga tko sam, ali sada sam spreman proći kroz sve to i ne želim time nikoga povrijediti. Nadam se da ćeš me podržati – pročitao je Bruce svoj govor s papira.

FOTO: Sipa/Cropix

Kris je bila očito pogođena njegovim govorom, ne skrivajući suze, pokušavajući shvatiti zašto je među posljednjima saznala istinu.

– Potpuno sam zbunjena… Ti si mene davno isključio. Znala sam da se želiš drugačije odijevati, ali nisam znala da se identificiraš kao žena i da si se odlučio na potpunu promjenu. To je najveći problem – nikad mi nisi objasnio – izjavila je zvijezda reality showa Keeping Up with the Kardashians i objasnila mu da se osjeća kao da je on, njen bivši suprug, umro.

– Nedostaje mi Bruce. Moram oplakati tu vezu. Stvarno se borim, strašno mi je teško. Osjećam se kao da moram oplakati Brucea Jennera. Zbunjena sam… Gledam fotografije tebe s djecom i stvarno se rastužim…Bruce je umro – izjavila je Kris i zaželjela svom bivšem suprugu da živi sretan život.

–>Kris Jenner: Bruce i ja bili smo stvoreni jedno za drugo, a sad mu želim sreću

Bruce i Kris vjenčali su se 1991., a raskid braka objavili su 2013., nakon 22 godine braka. Par je u braku dobio dvije kćeri – slavnu manekenku Kendall (19) i Kylie (17), a Bruce je sve te godine bio i očuh njenoj djeci iz braka s Robertom KardashianomKourtney (36), Kim (34), Khloe (30) i Robu Kardashianu (28).

Pogledajte video!

Linker
20. travanj 2024 09:28