MADONNA

Kratkotrajna idila

Mjesec dana nakon što je potpisala brakorazvodne papire, Madonna je u svoj stan na Manhattanu ‘uselila’ novog muškarca – 28 godina mlađeg brazilskog manekena Jesusa Luza kojeg je upoznala lanjskog prosinca na snimanju provokativnih fotografija za W magazine.

Američka pop-diva, koja će na ljeto napuniti 51 godinu, očito se jako zapalila za zelenookog momka iz Rio de Janeira kojeg je dovukla u New York i, samom činjenicom što je njezin ljubavnik, omogućila mu da s agencijom Ford Models potpiše ekskluzivan ugovor. A 22-godišnji Jesus je zgrabio pruženu priliku: ostavio je djevojku, 20-godišnju brazilsku manekenku Krishnu Sigueiru, kao i dotadašnjeg menadžera (jednostavno mu se prestao javljati), a čini se da je zaboravio i na majku.

Christine Regina da Silva, za koju se u početku pisalo da je četiri godine mlađa od Madonne, navodno je izjavila da je pjevačica otela njena sina i da mu je isprala mozak, neizravno je optuživši za pedofiliju. List New York Post je, pak, otkrio nešto još šokantnije – da gospođa Christine Regina, koja radi u jednom frizerskom salonu u Rio de Janeiru, nije od Madonne četiri godine mlađa već – čak 14! No, to nije sve: list piše da je zapravo Madonnina vršnjakinja – Jesusova baka. Ako je to istina, obje su morale roditi s 14 godina. Ako je riječ i o Brazilu, previše je.

Svejedno, ta neprirodna veza šokirala je ne samo Jesusovu mamu (ona je u međuvremenu opovrgnula izjave o kidnapiranju i pranju mozga) već i 18-godišnju Catherine Francu, Jesusovu bivšu djevojku s kojom je bio u vezi 18 mjeseci – raskinuli su potkraj 2006. godine.

– Kad sam čula da je s Madonnom nisam mogla vjerovati. Ona od sebe radi budalu, misli da je mlada žena, a nije. Jesus je divan dečko i mislim da će patiti kad ga se zasiti i odbaci – kaže Jesusova bivša djevojka.

A Madonna bi se mogla zasititi vrlo brzo. Tabloidi su već počeli objavljivati priče kako između njih dvoje ne funkcionira sve savršeno. Pjevačica, navodno, Jesusu ne dopušta da razgovara na mobitel dok je ona u blizini, a takve zapovjedi i ograničavanja unose dodatne svađe u vezu.

Linker
18. travanj 2024 04:35