JLP
ŽIVOTNA PROMJENA?

KRATKI BOB Jennifer Lopez otkrila trbušnjake i novu frizuru

Slavna pjevačica u posljednje vrijeme oduševljava svojim izgledom gdje god da se pojavi, a ovoga puta zapela je za oko brojnim paparazzima zbog nove frizure, ali i trbušnjaka koje s ponosom pokazuje.

Svi se slažu kako Jennifer Lopez (45) nikad nije bolje izgledala.

Majka sedmogodišnjih blizanaca koje ima iz braka s pjevačem Marcom Anthonyjem (45) oduševljava svojom fit formom koju pokazuje svakim novim spotom, ali i izlaskom u javnost.

Pojavivši se na aerodromu, slavna pjevačica pokazala je novu – znatno kraću frizuru i svoje, sada već, prepoznatljive trbušnjake.

–> VIDEO Jennifer Lopez: Pokazat ću vam kako da se vratite u formu

Foto: JLP/Arhiva

Bob frizura odlično joj pristaje i daje joj ležeran izgled, iako ne sumnjamo kako će prvom prilikom na crvenom tepihu ponovno prošetati sa svojim prepoznatljivim ekstenzijama.

Drastična promjena frizure kod žena je često znak neke životne promjene, koju je slavna pjevačica dodano naglasila porukom na Instagramu gdje je napisala kako su strahovi i žaljenja glupi.

Jennifer Lopez wearing a half shirt at LAX where she's catching a flight with a shorter do. Allegedly, an onlooker threw someting on the megastar when she was heading into the airport that was confetti thrown on her by a weird clown May 26 2015 X17online.com
JLP / Perez/X17online.com

Foto: JLP

Linker
20. travanj 2024 00:21