KSENIJA VRBANIĆ

Kraljica zelenog tepiha

-Golf je stil života i sve su mu moje aktivnosti podređene. Poslovne i privatne dogovore ravnam po terminima kad imam rezerviranu igru, a na ljetovanje putujem isključivo na destinacije koje imaju golf-igrališta – govori Ksenija Vrbanić (47), vlasnica modne kuće Xenia Design i strastvena golferica, koja je prva imala čast isprobati golfske terene hotela Kempinski Adriatic Istria u Savudriji, na čijih će 18 rupa golferi moći zaigrati već u srpnju.

Igralište će, uz goste hotela i članove kluba Kempinski Golf Adriatic, biti otvoreno i za golfere iz cijelog svijeta, a posebnost je blaga mediteranska klima zbog koje će teren biti dostupan cijelu godinu. Kseniju Vrbanić, inače članicu golf kluba “Međimurje” s desetogodišnjim golferskim stažem, posebno je razveselilo što će uskoro i u Istru moći na golferske turnire. I postići još koji “hole in one”, kao nedavno u Moravskim Toplicama, na čijim terenima zaigra barem jednom tjedno.

– Novac jedino trošim na opremu za golf i u dućanima s profesionalnom opremom mogu provesti sate i sate. A što se tiče odjeće, to sam lako riješila. Sama sam si kreirala majicu, jaknicu i hlače, a u dućan zađem samo ako mi se nešto zaista posebno sviđa – govori Ksenija Vrbanić, koja je ljubav prema golfu prenijela i na supruga Nedeljka i kćer Galu.

Marijana Marinović

Linker
30. travanj 2024 01:49