Foto: AFP/Cropix / AFP
ROĐENJE PRAUNUKE

Kraljica Elizabeta II. prvi puta komentirala rođenje praunuke

Dolazak princeze u kraljevsku obitelj nije oduševio samo obožavatelje, nego i članove obitelji, a posebice Kraljicu koja je inače sudržana i rijetko govori o svojim osjećajima.

Vrtna zabava u Buckinghamskoj palači u Londonu okupila je velik broj uzvanika koji su bili puni dojmova i lijepih želja povodom rođenja princeze Charlotte Elizabeth Diane.

Inače suzdržana kraljica Elizabeta II. (89) komentirala je s uzvanicima rođenje praunuke kojoj je silno veselila.

Britain's Queen Elizabeth II (L) speaks with Holocaust survivor Susan Pollock, her daughter Sandra Gee, Cirla Lewis, also a survivor and her husband Phillip Lewis during a garden party held at Buckingham Palace, central London on May 12, 2015.
AFP PHOTO / POOL /John Stillwell
/ AFP

Foto: AFP/Cropix

– Sretni smo što nam je u obitelj došla djevojčica – razdragano je komentirala Kraljica te ispravila jednu od uzvanica koja joj je čestitala na unuci.

– Nije unuka, nego praunuka – rekla je kraljica Elizabeta II., a svjedoci tvrde kako im je to bilo jako simpatično jer je to rekla s širokim osmjehom.

Vojvotkinja Catherine (33) i princ William (32) 2. svibnja postali su ponosni roditelji malene princeze koja će biti odlično društvo princu Georgeu, koji će sredinom srpnja proslaviti drugi rođendan.

FOTO: Splash

Foto: AFP/Cropix

Linker
24. travanj 2024 06:39